2011. február 5., szombat

7 dolog magamról

Bergamottól kaptam az alábbi szépséges díjat:




Köszönet érte. Igyekszem az elvárásoknak megfelelően teljesíteni a feltételeket, legalábbis az "árulj el 7 dolgot magadról" szakaszt.

7 dolog magamról:

- Soha nem küldök tovább fwd levelet és aki iwiwen ilyet küld, azonnal letiltom. Ez azért van, mert igyekszem magam a kollektív hülyeségtől megóvni és a továbbküldős leveleket ennek tartom (bár két napja egy ilyen levelet elküldtem minden ismerősömnek, ugyanis egy olyan program volt benne, amely minden év slágereit szétválogatva, külön kattintással elérhetővé tette).

- Meglehetősen nehezen viselem az idő múlását és az öregedést. Én TÉNYLEG azt hittem, hogy ezt megúszhatom.

- Fentebbiekhez szorosan kapcsolódik, hogy valahogy mostanában nem érdekel, hogy a gizdaságom eltűnőben van. Azt hiszem, ez is a korral jár.

- Egyáltalán nem gondolom, hogy annyira "nagy szám" lennék, pedig amúgy fél óránként képes kipattanni a fejemből valami szenzációs ötlet. Ettől aztán, hogy keveset hiszek magamról, nem is vittem soha semmire.

- Gyakran félek rettenetes betegségektől és fájdalmaktól.

- A haláltól és a betegségektől való félelemtől eltekintve általában derűs és bizakodó vagyok. Többször sikerült már a legnagyobb nihilből felállnom, szóval néha elámulok, mekkora életösztön dolgozik bennem.

- Azt hiszem, valamiféle küldetéstudatom van. A téma, amelyhez kapcsolódik a világmegváltási kényszerem, mindig más. Holnap például állami gondozott fiatalokhoz megyek, hogy elhitessem velük, mindig van remény.
Nem, nem én kerestem őket- a feladat talált rám.

- Bocs! Ez már nyolc volt! Lehet, inkább olyat kéne írnom, mint amilyen Daniellának van.

- Nyilván már mindenki előtt világossá vált, hogy nehezen boldogulok a szabályokkal. Nekem mindig mindent másképpen kell csinálnom, mint a többieknek!

- Éppen ezért most elnézést kérve Bergamottól, nem adom tovább a díjat (mert soha nem küldöm el az fwd- s leveleket sem :-) )

2 hozzászólás. Szólj hozzá te is!:

Bergamott írta...

Akkor most azonnal letiltasz? ;o)

Angela írta...

Hát ööö... tartottam attól, hogy ilyesfélét gondolsz. Csak azért nem tiltalak le, mert nem írtad, hogy aki megakasztja a sort, 7 év balszerencse vár rá, leszárad a feje holnap reggelre, vagy 30 gyerek halálát fogja okozni. Az ilyenektől kétszáz a vérnyomásom azonnal. Ja, és kötelezőek ezekben a levelekben a felháborító helyesírási hibák, amiket szintén nem szeretnék terjeszteni. Ezek is hiányoznak nálad :-)