2011. április 11., hétfő

Stressz nélkül gyerekjáték a tanulás- Ajánló



Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljam egy barátom tudását, aki megszállott kineziológus. A téma nekünk való. Keressétek, kérdezzétek bátran.
Íme, a részletes ismertető:

      Mottó: Az újszülött még tudja: a tanulás öröm 

 A tanuláshoz legtöbbünknél rengeteg stressz kapcsolódik. Ám az iskolapadból kikerülve nem mentesülünk ezektől a stresszektől, hiszen nap mint nap el kell olvasnunk, meg kell értenünk jelentéseket, használati utasításokat, és akkor a gyerekünkkel, párunkkal kapcsolatos kommunikációs nehézségekről, a főnökkel kapcsolatos lebénulásainkról, érdekérvényesítési problémáinkról még nem is szóltunk. Félünk a vizsgákon, izgulunk, ha nyilvánosan meg kell szólalnunk, kétségbeesünk, ha munkahelyet kell váltanunk, netán nyelvet kell tanulnunk. Ezen helyzetekben jelentkező nehézségeink szintén a tanuláshoz kapcsolódnak, és továbbadjuk őket gyermekeinknek, tanítványainknak is, amikor veszekszünk a matekpéldák és a házi feladat elkészítése miatt.

Ezen a tanfolyamon 9 nagyon hatékony tanulást segítő gyakorlatot tanulunk meg, amit azonnal használhatsz önmagadnál, ha tanulnod kell, vagy "csupán" rosszul mennek a dolgok körülötted, vagy ha stresszes vagy és sokat hibázol. Használhatod a gyermekednél, ha elakad a tanulásban, esetleg kifejezett tanulási nehézségekkel (írás, olvasás, számolás) küzd. Pedagógusok és fejlesztő pedagógusok bővíthetik az eszköztárukat ezekkel a gyakorlatokkal, hogy megkönnyítsék tanítványaiknak a befogadó állapot fenntartását és segíthessenek nekik tanulási nehézségeik felszámolásában.

A tanfolyam kineziológiai előképzettség nélkül is elvégezhető.

Gyerekeknek 13 éves kortól lehet jelentkezni.

A tanfolyam időpontja:
2011. április 21. csütörtök 9-től 17 óráig, 1 órás ebédszünettel.
Helyszín: Kiskőrös Piac tér 1. (bejárat a hátsó vaskapun, a bútorboltnál)
A tanfolyam díja: 18 200 Ft, ami magában foglalja a jegyzetet és a kiegészítő anyagokat, amelyek segítségével a gyakorlatok otthon is használhatók.

Érdeklődni és jelentkezni lehet április 17-ig ,tel.: 06-30/99-55-383   vagy a fulopszilvia.kinez(kukac)gmail.com email-címen.

Köszönöm a figyelmeteket, és kérlek adjátok tovább az információt  azoknak az ismerőseiteknek (szülőknek, pedagógusoknak) akik számára segítség lehet ez a tanfolyam.

Szeretettel várom jelentkezéseteket:

Fülöp Szilvia
One Brain facilitátor és instruktor 



Ui: Némi internetes malőr jött közbe, melyet mostanra elhárítottunk. Jóanyu hamarosan lesből támad :-).



0 hozzászólás. Szólj hozzá te is!: