2011. július 12., kedd
Ételek főzés nélkül- hotdog
Képtelenség ilyenkor főzni. A lakásunk egy katlanhoz hasonlít leginkább, így vagy hajnalban- éjszaka főzök, vagy egyáltalán nem. Étvágya sincs az embernek, úgyhogy újabb kihívás olyan ételeket készíteni, amiket jóízűen fogyasztunk ilyenkor is.
A saját készítésű hotdog bármikor és bármilyen mennyiségben jöhet.
El(ő)készítése:
Nagyméretű kifliket vásárolok és virslit. Az uborkát, hagymát, paprikát, paradicsomot, sárgarépát felszeletelem, tányérra teszem, a salátalevelet megmosom. A felvágott kiflibe beteszem a virslit és mikróban (tudom, hogy idejét múlt és egészségtelen, olykor azonban kénytelen vagyok használni) felforrósítom. Innentől mindenki magának készíti a bőséges eledelt. Annyit és azt tesz bele, amennyit és amit akar. Mikor van készen lucerna csíránk (nálunk a lucerna vált be leginkább, mert az a legfinomabb), akkor még abból is rakunk egy csipetet a szendvicsbe.
Laktató, finom és kánikulában is jóízűen fogyasztható.
A saját készítésű hotdog bármikor és bármilyen mennyiségben jöhet.
El(ő)készítése:
Nagyméretű kifliket vásárolok és virslit. Az uborkát, hagymát, paprikát, paradicsomot, sárgarépát felszeletelem, tányérra teszem, a salátalevelet megmosom. A felvágott kiflibe beteszem a virslit és mikróban (tudom, hogy idejét múlt és egészségtelen, olykor azonban kénytelen vagyok használni) felforrósítom. Innentől mindenki magának készíti a bőséges eledelt. Annyit és azt tesz bele, amennyit és amit akar. Mikor van készen lucerna csíránk (nálunk a lucerna vált be leginkább, mert az a legfinomabb), akkor még abból is rakunk egy csipetet a szendvicsbe.
Laktató, finom és kánikulában is jóízűen fogyasztható.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 hozzászólás. Szólj hozzá te is!:
Megjegyzés küldése