2010. november 17., szerda

Három ajándék neked!

És most  játék újra, csak a lényeget kiemelve. Nem titkolt célom, hogy egyre többen legyünk az oldalon, ezért segítséget kérek tőletek ebben az ügyben. A segítségért cserébe azonban én is adok valamit mindenkinek, aki segít megismertetni a "Figyelj rám" oldalát.
Aki olvas egy ideje, tudja, hogy az oldalhoz egy törődési program is tartozik, melynek részleteit folyamatosan finomítom, s amely azért születik, hogy a tanulási nehézséggel küzdő gyerekeket több oldalról is támogatni tudjuk. A program a komplex mozgásterápiára épül. A komplex mozgásterápia Delacato módszerére alapozva alakult ki Kulcsár Mihályné fantasztikus munkájának köszönhetően. Az elemi mozgások gyakoroltatásával fejleszti az idegrendszert és építi fel azokat a fejlődésben lemaradt idegi kapcsolatokat, amik kellenek ahhoz, hogy a gyerekek tudják teljesíteni az iskolai elvárásokat. A komplex mozgásterápia anélkül segít a tanulásban, hogy unalmas feladatmegoldásokkal gyötörnénk a gyerekeket. Nem a tüneteket (tanulási problémák) kezeli, hanem a gyökerekhez nyúl vissza (idegrendszeri fejlesztés).
A "Figyelj rám" a terápia mellett fejlesztő játékokat, stressz- és szorongásoldó technikákat tartalmaz. A foglalkozás része még a zenére mozgás, amely növeli a belső harmóniát, és szintén nyugalmat ad a gyerekeknek.
Ez az oldal mindent szeretne összegyűjteni, ami egy olyan szülőt érdekelhet, aki harmonikus gyereket szeretne nevelni.
Amit kérek tőled:
- Iratkozz fel állandó olvasóim közé!
- Linkeld be bejegyzésemet az blogodon, vagy iwiw- en, vagy Facebookon, és hagyj itt nekem erről egy értesítést kommentben!
Ha mindezt megteszed, és dobsz egy e- mailt a csomorika.a@gmail.com címre, akkor elküldök neked egy remek ajándékot.
CSAK EGYET?
Mondjuk inkább egy 3 in1- et. Egy írást, amely tartalmazza az alábbi érdekes információkat:
- KI AZ ÉN GYERMEKEM?- Kérdések, melyeket még nem tettél fel, de gyermeked alig várja, hogy válaszolhasson rájuk.
- SEGÍTSÉG, SZORONGOK! - Egy remek, néhány perc alatt elvégezhető gyakorlatsor, mely a meridiánokban elakadt energiaforrásokat szabadítja fel, ezzel erősíti az önelfogadást. A módszer azon az igazságon alapul, hogy minden stresszhelyzet  nyomot hagy a testünkben, energiagátakat hoz létre a meridiánokban. Ezek, mint mély emlékek- salakok gyűlnek bennünk, és rombolják személyiségünket, egészségünket (pszichoszomatikus tünetek). Ismerve és stimulálva ezeket a pontokat segítheted az érzelmi salak ürülését, mely csodálatos, felszabadító hatással lesz rád és gyermekedre is. Elküldöm neked ezt az útmutatót, hogy le tudjátok tenni (te és gyermeked) a súlyokat, és hamarabb megszabaduljatok a szorongástól.
-BÍZZ BENNEM!
Ráadásnak küldök neked három olyan játékot, melyek erősítik gyermekeddel való szeretetteli kapcsolatodat, elmélyítik feléd irányuló bizalmát. A játékok remek kiegészítői a KI AZ ÉN GYERMEKEM? beszélgetésnek.

Tetszik az ajánlatom? Három csodás ajándék, mely erősíti kapcsolatotokat, és segít a szorongás legyőzésében, és ezért csak annyit kérek, hogy linkelj ki az oldaladon, iratkozz fel az olvasóim közé, hagyj kommentet, és dobj egy emilt a csomorika.a@gmail.com címre.
A játék november 24- én zárul . Eközben az ajándékot folyamatosan fogom küldeni, de legkésőbb november 28- áig mindenki megkapja. 
Óra indul tehát, de kérlek, kérlek, azért ne stresszeld halálra magad az izgalom miatt! :-)


61 hozzászólás. Szólj hozzá te is!:

Bergamott írta...

Szia!

A játék zárulása nincs elírva?

Catty írta...

Szia,
Már rég olvaslak Állandóan és a Facebook oldalamon is "lájkoltalak", a blogomban is ott vagy az olvasott blogjaim között, de most tettem egy linket is a blogban :-) Amúgy nagyon szeretem olvasni amiket írsz, mert nagyon illenek a fiamra. És a törödés még fontosabb, mert amikor már szt hiszed kezd jobb lenni a helyzet, biztosan beüt a ménkü, vagy történik valami, ami három lépés hátrafelét eredményez. És tényleg nem azt fogja érezni, hogy törödsz vele, hanem azt, hogy piszkálod, és még sorolhatnám a jelzőket.
Catty

d. írta...

Bergamott: De. :-( Köszi. Most mondjam azt, hogy jellemző? Már javítottam, szóval novemberben játszunk. És köszi.

Catty: Szia! Nagyon nehéz ügy ez. Nekem is kétnaponta kihullik a hajam, és néha csak az ad erőt újra, hogy tudom, neki még sokkal rosszabb.
De nem is! Annyira érdekes az élet, és érdekes egy ilyen gyerek. És sokkal szürkébb lenne minden- vagy másmilyenebb- ha ő nem így működne!

Catty írta...

Szia!
Annyira igaz amit írtál :-) mármint válasznak is. Sokkal szürkébb lenne, ha nem ilyen lenne, mert sokkal érzékenyebb a külvilágra, és ha éppen hagyja magát szeretgetni az csodálatos, de ha épp tüskés kis kaktusz, akit nem lehet átölelni sem, akkor sem adnám semmiért. És ha nekem nem is kihullik a hajam, de totál megőszülök tőle :-))))
Catty

Névtelen írta...

Szia!

Csak most találtam a blogra, de máris annyi érdekes és új dolog "ömlött" rám, hogy kell egy kis idő, amíg rendezem magamban! Köszönöm!
Öt gyermeket nevelek, vagy ők engem, ez még nem dőlt el... szerintük legalábbis :-)). Én igyekszem, bár van köztük ilyen is, meg olyan is, így aztán nekem is kell ilyennek, meg olyannak is lennem, ami néha nehéznek tűnik.:-)

HJuice írta...

Szia!

Nekem egyelőre egy iskoláskorú gyerekem van, osztályelső, tehát tanulási problémái nincsenek, de mást se hallok, mint hogy ezért vagy azért ki fogják nevetni/csúfolni, tehát szorong rendesen.
Még csak belekukkantottam (mert működik a játékod!), de gratulálok - látom, hasznos lesz számomra is!
Iwiw-en és Facebook-on linkeltelek egyelőre. A nevemet az e-mail-ből megtudod, és akkor ellenőrizheted is. :)
További jó munkát, én pedig megyek olvasni a régebbi posztokat!

Pocak írta...

Szia!
Blogom már nincs, de facebookon linkeltelek, küldöm az e-mailt is :)
Kérdezni is lehet? :D Lenne mit...

Dia

Kitti írta...

Megosztottalak facebook-on és követőd lettem, mindjárt küldöm az e-mailt is.
És örülök, hogy rád találtam!

DeNusi írta...

Szia!
NAgyon hasznosak az írásaid! A blogom ugyan zárt, de linkeltelek és a facebookon is bejelöltelek :) illetve követlek. Én is örülök, hogy rátaláltam a blogra.

a mesélő írta...

Belinkeltelek a blogon és dobok emailt is :)

Monika írta...

Szia!

Örülök, hogy rád találtam!!
Mivel blogom nincs jelöltelek facebookon, és itt is a követőd lettem. Az emailt is most küldtem el.

Üdvözlettel Zs. Mónika

Virág írta...

Szia!

Már olvaslak egy ideje, de most a játék kedvéért megtanultam linkelni is:-)
Kész szerencse, hogy van az embernek gyereke:-)
Küldöm az e-mailt is.

d. írta...

Pocak: Írjál nyugodtan, és beszélünk, ha tudok, segítek!
Küldöm a levelet mindannyiótonak!

Erika írta...

Szia!

Most olvastalak először, nagyon tetszik a blogod.
Nekem nincs blogom,úgyhogy megosztottalak az iwiw-en,remélem így jó lesz!Küldöm az e-mailt.

Dius írta...

Szia.
Feliratkoztam, kilinkeltem itt: http://ezisdius.blogspot.com/2010/11/figyelj.html
Írok mindjárt egy emailt is. És hétvégén belevetem magam az olvasásba itt a blogon.
(a középső fiammal jártunk Panni nénihez egy pár hónapig)

hát Én írta...

Szia!
Facebookon megosztottalak, nagyon hasznosnak találom a blogod!

Macsek írta...

Szia :) Belinkeltelek a Facebookon és be is jelöltelek :) e-mailt is mindjárt küldök :)
Köszönettel:

macs

zsizsa írta...

Ööööö, valaki elárulná, hogyan kell az iwiwen linkelni? Köszönöm!
Doris, én is nagyon régóta olvaslak, és örülök, hogy megosztod velünk, ahogyan változik a gondolkodásod, hozzáállásod a dolgokhoz, hasznos nagyon. :-) Kommentelni nem szoktam, mert nem szoktam kommentelni (lustaság?). De most szeretném az emilt! :-)
Mi a Waldorfot választottuk, azért, mert úgy gondoltuk, a mi esetünkben az a legjobb a gyerekeknek. Most elsős a nagylányunk (négyen vannak), egyelőre tetszik a suli. A kortársak szüleitől hallott állami iskolákról szóló beszámolók alapján még inkább. Haj, nem könnyű kérdés ez a suli téma, én azt nem értem, hogy miért nem fejlődnek az iskolák itt Magyarországon, mi ez a bekövesedés?

d. írta...

Zsizsa: Nyisd ki a posztot, amit linkelni szeretnél, és fölötte kattolj a megosztásra. Akkor kéri a bejelentkező adataidat, és már mehet is.
Azért örülök, hogy a lustaság ellenére :-) néha írsz. Jó érzés, mikor az ember szembesül az arcokkal. És valóban, rengeteget változtam- változom nap mint nap.
Waldorf szuper! Levelet meg írjál, hogy legyen cím, amire megy a könyv.

d. írta...

hátén, macsek: Köcce, megy a könyv nagyjából hétfő- kedden! Annyira jó lett, hogy méltó dizájnt akarok csinálni hozzá :-)Ez az első e- bookom ugyanis.

Ann írta...

Feliratkoztam, linkeltem, email megy.
Előre is köszönöm!
Ann

wildshyccu írta...

Minden szabályon átrágtam magam, teljesítettem:)
Előre is köszönöm:)

Kata anya írta...

Szia!
örülök,hogy Rád találtam.Sok érdekes dologról írsz és igen hasznosak.Minden jót a továbbiakhoz is.
A ajándékhoz pedig megtettem amit kértél és Én is köszönöm előre.

Márti írta...

Gratulálok az oldaladhoz! Óvónő vagyok és mi is nagyon fontosnak tartjuk óvodánkban a mozgást. Valamennyien elvégeztünk 5 évvel ezelőtt a Pek-torna tanfolyamot, amely hasonló a Delacato módszerhez. Talán hallottál már róla. Idén Magyar Gábor- Mozgáskotta módszerével ismerkedtünk meg, mely szintén nagyon hatékony eszköz lehet a tanulási zavarok megelőzésében.
A leírtaknak eleget tettem. Köszönöm a küldeményedet!

Agi írta...

szia! nekem, ugyan zárt a blogom, de örömmel kiteszlek a linknek közé. És köszönöm ezt az oldalt Neked! Érintett szülőként pláne sokat jelent!!!! a többit megírom privátban, mert lenne egy csomó kérdésem ezzel kapcsolatban, remélem, nem baj:-)
és küldök meghívót is a boghoz, amit a kisfiamról írok.
Üdv, nagyon jó és sikeres munkát kívánok Neked továbbra is!
Ági

Kendemami írta...

Szia! Most találtam ide, tetszik itt :)
Kilinkeltelek és küldök e-mailt is mindjárt. És köszönöm :)

Pipra írta...

Követés, iwiwes megosztás teljesítve, küldöm a mailt. Köszönöm a lehetőséget...

Angela (d) írta...

Köszönöm a hozzászólásaitokat, küldöm az anyagokat!

Annus írta...

Szia, nálunk a középsőnél markáns figyelemzavar van, így próbálok majd soik okosságot ellesni tőled.
Igyekszemminden követelményt teljesíteni!

Timi írta...

Szia! nekem is tetszik a blogod, sok érdekes dolog van nálad!
Köszönöm a lehetőséget!

Unknown írta...

Szia!De jó, hogy megtaláltam ezt az oldalt!
A facebookon lájkoltam,linkeltem,rendszeres olvasó vagyok,most küldöm az emailt.
Sokat segít a blogod nekünk!
Köszönöm!

Lipodresch írta...

Szia
Nagyon örülök ennek a lehetőségnek mert most kezdtem el csak kutakodni a témában de nagyon felvillanyozott. Három gyerkőcöm van mi meg a férjemmel tele vagyunk iskolában összeszedett szorongásokkal.


No a lényeg, hogy követő vagyok, a linklistámon is ott vagy, kiteszem a blogba is de zárt, csak 25-30 olvasóm van. Ami nem zárt az meg nem gyerekekkel foglalkozó hanem munkablog. Kiteszlek az iwiwen úgy jó?

Írok emailt is

Köszönöm

Agnes írta...

Kedves Doris!
Korábban már írtam Neked, milyen nagyra tartom a munkádat. Ahogy látom, egyre komolyabban veszed a probléma kezelését, nagyon profinak és felkészültnek tartalak.
Örülnék az ajándékoknak, a követők táborába már feliratkoztam, az iwiwen is linkeltelek. (Blogom nincs, facebookon sem vagyok.)
szeretettel,
Ági

Stinner Zsuzsanna írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Stinner Zsuzsanna írta...

Na,talán most....
Szóval csak most találtam rá a blogodra,és nagyon tetszik.Úgy látom nagy hasznát fogjuk venni a 3 lurkómmal. Kitettelek iwiwre,facebookra.

Unknown írta...

Szia!
Az iwiwen kaptam meg a blogod linkjét, és amit eddig láttam belőle az nagyon tetszik.
Nekem nincs blogom,úgyhogy az iwiw-en kiraktalak üzenőfalra,remélem így jó lesz! Hamarosan Küldöm az e-mailt.

Angela írta...

Köszönöm mindannyiótoknak!

Detti írta...

Szia!
A facebookon lájkoltam,linkeltem,rendszeres olvasó vagyok,most küldöm az emailt.
Köszönöm

Gicus írta...

Szia Angéla :)

Blogom és facebookom nincs, de az iwiwen kilinkeltelek.
Örülök, hogy véletlenül rátaláltam a blogodra, mostmár kevésbé érzem magam egyedül. Sok erőt kaptam tőled ma.

Küldök emailt is Neked.

Köszönöm!

Gicus

Melinda írta...

Szia!
Jelentkezek a játékra! Rendszeres olvasód lettem (Melinda), feltettelek iwiw-re is, az e-mail címem pedig: m.tottos@citromail.hu
Üdv és köszönet: Melinda

Angela írta...

Köszönöm, küldöm Nektek az anyagot!

Hajni írta...

Szia!
A kedvedért csináltam facebook oldalt és azt hiszem feltettelek rá (remélem sikerült, még nem vagyok nagyon jó benne).Küldöm a levelet is mindjárt.
Köszönöm: Hajni

hapcibeno írta...

Szia!
Óvónéni vagyok, közzétettelek a facebookon, ajánlva minden pedagógus és nem pedagógus ismerősömnek, feliratkoztam állandó olvasódnak.Email címem:hapcibeno2@freemail.hu
Előre is köszönöm az anyagot!Anna

Unknown írta...

Szia!
Be-benéztem már eddig is a blogodba, most rendszeres olvasód lettem, nemcsak papíron :), és facebook-on is lájkoltalak. Most küldöm a levelet!
köszi!

Anikó írta...

Szia! Remélem én sem késtem le. Belinkeltelek a blogomon, küldöm az e-mailt. Előre is köszönöm!
Anikó

Zéanyu írta...

Szia,

lájkoltalak, kitettelek a blogomra :), és küldtem mailt is :)

Bokor Boglárka írta...

Szia!
REmélem minden bejegyzésedet lesz alkalmam elolvasni, mert nagyon érdekel a téma. Két fiam van, akik még bölcsis ill. ovis korúak, de azt gondolom nem lehet elég korán kezdeni.
Köszönöm előre is az ajándékot!
Margaretta

mayertimi írta...

Szia,
küldtem mailt, kitettelek a blogomba és lájkoltalak :-)) Köszönöm előre is az ajándékot.
Üdv.
Timi

NőiCsizma írta...

"Timi és Blanka"-nál találtam rád.
Nekem ugyan egyik gyermekem sem figyelemzavaros, de nagyon felkeltetted az érdeklődésemet a blogoddal! Szerintem így is nagy hasznát tudjuk venni. Nagyon köszi a lehetőséget! Kíváncsian várom az email-t!
(A gyermekeim blogja nálam is zárt, így nem tudod megnézni, kiraktam-e. Remélem, azért elég a szavam! Ha nem, küldök meghívót. :) )

Gergő és Bea írta...

Szia!

A blogom ugyan nekem is zárt, de linkeltelek a blogom oldalán!
Küldöm a mailt!
További szép napot!
Bea

Maszat írta...

Szia!
A facebookon linkeltem, rendszeres olvasó vagyok,küldöm az emailt.
Nagyon érdekes a blogod. Köszönöm szépen

Hajni írta...

Szia!

A feladatok teljesítve:)
Már csak egy mailt kell küldenem!
A blogod fantasztikus!
Köszönöm az élményt!

Hajni

Bodza írta...

Mission completed! ;o) Köszi a blogot, nagyon jó olvasni! Email megy...

Vera írta...

Szia! Megosztottalak és követlek! Maimoninál találtam rád. Nagyon tetszik, sokat olvasgatlak azóta! Köszi!

kissniki írta...

nagyon örülök, h rátaláltam a blogodra szülőként és tanítóként is! mindent teljesítettem, megy a levél is!

Noémi írta...

Köszi a gyűjtögetést, én még csak most vetődtem ide, de biztos lesz hasznos olvasnivaló is! Noémi

nanny írta...

Új vagyok itt, de viszem a linket a már gyakrabban látogatott oldalaimra is.Más, más, kozmás, ez dübörög az agyamban, meg persze Hamvas Béla mondása: Mindannyian kozmásak vagyunk.Jó egészséget, erőt, kitartást kívánok mindkettőtöknek. Fantasztikus páros vagytok!

Bernadette írta...

Jellemző, hogy egy nappal később találtam ide:-). De akkor is jó, mert vért izzadok az én drága, figyelemzavaros, hiperaktívnak kikiáltott nagyfiammal.

Vike írta...

Szia! Csak most találtam rád. Küldök emailt.

Unknown írta...

Sajnos csak most találtam erre a blogra, pedig tanító néniként több gyereknek is segíthettem volna

Angela írta...

Ivett: Soha nem késő :-)