2011. február 12., szombat

Meseíró és rajzpályázat - Szépséges nyeremények!



Remek pályázat


Hajrá meseírók! 

  És tudjátok, mit, drága olvasóim? Én is meghirdetem a magam pályázatát, mert azt gondolom, ez itt a legremekebb alkalom, hogy az a bizonyos plusz dolog, amiről nemrég szavaztatok, végre elinduljon. A pályázat képzőművészeti és gyerekeknek írom ki. Nézzétek meg a kiírásban szereplő helység, növény és egyéb neveket, és készüljenek el a képek arról, hogy gyermeketek milyennek képzeli az angyalbojtot, vagy a kalaposszattyút, a vésettajkú paducot, vagy esetleg a laposcsőrű víztaposót. Választék van bőven, csak a fantáziátok szabhat határt.


Az elkészült képeket küldjétek a csomorika.a(kukac)gmail.com címre. Mindet felteszem az oldalra, majd kihúzok három szerencséset a beküldők között, akiknek elküldöm a magam által készített ACTIVITY játékot, mely 270 olyan szólást és közmondást tartalmaz, melyek az általános iskolai tananyag részét képezik, illetve a mindennapi életben előkerülnek nap, mint nap.
Emellett rendezünk egy szavazást is a beküldők között. A két legtöbb szavazatot kapó kép készítője szintén kap egy készlet játékot. Így tehát 5 szerencsés művész kapja meg különleges társasjátékomat, mely a szólásokat, közmondásokat tartalmazó 90 kártyán kívül egy játéktáblát is tartalmaz, ha esetleg nincsen otthon eredeti Activity játék. Ha van, annál jobb, hisz akkor annak a tábláján is könnyedén játszható.


A képek beküldési határideje jövő vasárnap. Akkor felteszem a őket, s indul a szavazás!

Köszönet minden lájkért!

2 hozzászólás. Szólj hozzá te is!:

a mesélő írta...

"Nézzétek meg a kiírásban szereplő helység, növény és egyéb neveket"
Angi nem találom a kiírást, vagy nem működik a link? Én a TE pályázatodat keresném!

Angela írta...

Akár a képre kattintasz, akár az ITT szócskára, megtalálod a kiírást. Ugyanazokat a kifejezéseket használatod a gyerekekkel, amiket a NTK megadott.