Hmmm, ez aztán tényleg finom!
Szóval elkeveritek (Nem! A gyerek keveri el! Hadd ne közöljek képet a konyhámról, ahogy azután nézett ki, mikor a fiam a robotgéppel összebohóckodta a tejszínt!), majd jégkocka tartókba töltitek és szétvágott vastag szívószálakat állítotok bele a rekeszekbe.
Néhány óra alatt kifagy a trutyi és pompás jégkrém lesz belőle.
Ó, igen, lehetne még olvasztott csokoládéba mártogatni, hogy még finomabb legyen, de én beértem egy kis dekorációs gyönggyel és egy kevéske fagyasztott gyümölccsel, amit belekevertünk a masszába. Arra számoltam, hogy a gyöngyök majd megpuhulnak és finomak lesznek, de sajnos több órányi közös fagyás után is olyan kemények, mint a puskagolyók. Nem baj, célba köpésre kiválóak.
A jégkrém viszont nagyon finom!
3 hozzászólás. Szólj hozzá te is!:
:D szellemes a fiad!
Igen. Csípem a humorát :-)
Én úgy szoktam, hogy fagyasztott epret( málnát, meggyet stb.)összetörök erős turmixban és teszek hozzá joghurtot, kefirt, tejszínt, mikor mi van itthon. Még cukor nélkül is isteni.
Megjegyzés küldése