2010. november 27., szombat

Szavazás, vélemények- Hogyan tovább?

Az e- book elvileg kiment mindenkinek, aki jelentkezett érte (ha valaki nem kapta meg, kérem, jelezzetek). Mivel ez életem első ilyen kiadványa, nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre. Kérlek, hogy szavazzatok (jobb oldali sáv), illetve bővebb véleményt is nagyon szívesen fogadok. Ennek egyetlen oka van: Az, hogy tervezek nagyon sok dolgot és minden nap szeretnék egyre többet adni nektek. Sok levél jött a ládámba, és rájöttem, pontosan az van, amit sejtettem: a gyerekeknek, a szülőknek segítségre van szüksége. Ha ez nem több, mint egy hely, ahol megbeszélhetik a gondjaikat, akkor legyen az, de szeretném persze, ha ennél többet adhatna ez az oldal. Hogy a következő ötletem testet öltsön, tudnom kell, mire van valójában szükségetek. Nos, ezért kérem, hogy véleményezzétek a munkámat. A kritikát jól tűröm, szóval nem tömjénezést várok, hanem az igazat.

Több jelzést kaptam már lapbookokkal kapcsolatban. Jó hír, hogy nyomdai tervezés alatt áll a történet. Korra, témára lebontva néhány hét múlva meglesznek az első mintapéldányok.

Köszönöm a figyelmetek, és előre is a véleményeteket.

4 hozzászólás. Szólj hozzá te is!:

Névtelen írta...

Blogom nincs, így nem játszottam, de lelkes olvasód vagyok . Köszi az ötleteket! Orsi

Angela írta...

Küldjél mélt! csomorika.a@gmail.com

Kata írta...

Szia! Én nagyjából átolvastam, amit küldtél, de nem merültem bele. A lényeget viszont leszűrtem belőle, és azt gondolom, hogy ki fogjuk próbálni. Használhatónak tűnik. Nálam időnként eltart egy darabig, mire képes vagyok megvalósítani valamit.
Én a magam részéről a lapbookról bármikor szívesen olvasok, és minél részletesebb a leírás, annál jobb. (Mit miért csinálsz, mire jó egy adott feladat, és minél több ötlet, hogy hogyan lehet egyetlen lapbook több tantárgyat és készséget is magában foglaló, mennyi ideig tartott, stb.)
Majd konkrétan az e-book-kal kapcsolatban is írok visszajelzést, tapasztalatot!

Angela írta...

Köszönöm. Lapbook is lesz még, és akkor esetleg részletesebben :-)