2011. január 12., szerda

Gyerekszerkesztőket várok!


Edó, aki 12 éves, okos, helyes lányka, készített karácsonyra az apukájának egy gyönyörű hajtogatós naptárat a 2011- es évre.
Hogy énnekem ez hamarabb nem jutott eszembe?! Jövőre biztosan meg fogom csinálni a családi ajándékozások kapcsán.
Csodaszép képek vannak a naptárban, én teljesen beléjük szerettem, így hát most megosztom őket veletek.
Edó tündéreit letölthető állapotba hoztam, ITT elérhetitek, neki pedig hálás köszönet érte.

Erről viszont eszembe jutott az, hogy megkérdezem tőletek, szeretnétek- e, ha az oldalon nyitnánk egy galériát. Általatok beküldött gyermekalkotások lennének megjelenítve, így bármelyikőtök gyermekének alkotása felkerülhet, ha lefotózzátok és elkülditek nekem. Éppen így várok gyerekek által írt verseket, vagy egyéb írásokat, amiket közölhetünk az oldalon.
Egyelőre ezzel tudok hozzájárulni a tehetséggondozáshoz, amely szintén szívügyem :-)


Jobbra elhelyeztem egy közvélemény- kutató ládikót, ahol leadhatjátok a voksotokat a kérdéssel kapcsolatban.

10 hozzászólás. Szólj hozzá te is!:

Betti írta...

Sajnos nem tudtam megnyitni.

Angela írta...

Már jó!

Betti írta...

Köszönöm, már meg is néztem . Nagyon aranyos. Küldtem neked emailt, nézd majd meg, hogy megkaptad-e.

Unknown írta...

Tetszik az ötlet!!

batorba írta...

Én szivesen részt vennék benne...és nagyon jó ötletnek tartom. Bár az én nagyobbik lányom 12,5 éves a kicsi meg 2,5. Szerintem kolléganőmnek is elhintem, mert két nagyon ügyes kezű lánykája van. Lehet???:-))

Angela írta...

batorba: Igen, feltétlen! Pár napig még fut a szavazógép, bár az első szavazatok azt mutatják, hogy a többség örülne neki. Milyen különös, hogy a fiam ettől a bejegyzéstől teljesen függetlenül szólt, hogy a suliba kellett egy verset írnia, és szeretné, ha megnézném. És nagyon jópofa! Éppen illene is a gyerekalkotások közé :-)

Norina írta...

Én biztos küldenék, ha lehetne, mi nagyon alkotó család vagyunk. Házon belül (legalábbis az én szobámban biztos) nincs olyan pont, ahol ne a legkisebbik valamelyik rajza lenne, ahogy őt sem lehet látni ceruza nélkül (vagy ha igen, akkor ollóval vagy gyurmával).
A középső meg leginkább gyurmázni szeret, főleg, ha nekem van energiám (meg időm) só-liszt gyurmát készíteni, nálunk az a kedvenc, mert az megszárad, lehet rá festeni. :)
(Ehhez képest én meg sosem voltam nagyon kézműves típus, inkább az írás. De nem vagyunk egyformák, még családon belül sem :) )

Angela írta...

Norina: Már küldheted is. Elkezdem a szerkesztést, de nem ígérem, hogy hipp- hopp azonnal készen lesz. A képekre kérek szépen szignót, illetve mellékeld, hogy hány évefiú avagy lányka művelte. És természetesen nevet, vagy becenevet attól függően, hogy szeretnéd- e a nyilvános megjelenést.

Orsi írta...

Én is küldenék Benkő rajzokat, nagyon érdemes, már meg is beszéltem vele. Skenneljem be és küldje ma mail-re?

Angela írta...

igen. Úgy éppen jó lesz.