2011. március 21., hétfő

Menjünk kirándulni!


No, nem ide azért :-) Itt nyáron voltunk egy csapat gyerekkel és még ez is ment. Én itt kullogok valahol a végén és próbálok fotózni, ott elöl pedig a gyerekeim és mások gyerekei egyensúlyoznak (Igen, elengedték őket velem!).
Szóval ilyet egyelőre nem, de egy szolíd blogos kirándulást szervezünk a Budai hegyekbe, amin szeretnénk, ha minél többen lennénk. Két időpont lehetséges, szerintetek melyik jobb?: 

április 16., szombat
április 30, szintén szombat.
A program a következő lehetne:  Kora délelőtt találkozunk Normafánál, majd szépen felballagunk az Erzsébet kilátóhoz. Innét a kisvasúttal felutazhatunk a Kis- Hárshegyi Kilátóig, majd onnét lefelé (!) ballagva egy túrát tehetnénk, érintve a Kaán Károly Kilátót. Így lefelé menetben nem túl megerőltető, de nagyon szép út. 
Délután a Normafánál dumálgathatunk, piknikelhetünk, a gyerekek pedig játszhatnak egy nagyot.

Mit szóltok?

Nem is értem, mi van velem.:-) 4 éve írok mindenfelé, és még soha nem vettem részt blograndikon. Most viszont benne lennék egy ilyen tavaszköszöntő buliban.


Kérlek benneteket, aki jönne a családjával, hagyjon üzenetet megjegyzésben, illetve azt is írjátok meg, melyik időpont lenne a jó.

Fontos lenne lájkolni! Kösziii! 

7 hozzászólás. Szólj hozzá te is!:

Ankaaa írta...

Zúgolvasód vagyok, nagyon érdekesek az írásaid.
Szívesen veletek tartanánk, ha lehet.

Bokor Boglárka írta...

Nagyon jó öttlet!
Nekem az április 16 jobb lenne, de a másik időpont se kizárt, ha csak nem leszenek betegek a fiuk.
Két fiuval jönnék, esetleg az apukájukkal.
Margaretta

Angela írta...

Naggyon jó! Így már biztosan érdemes elindulni!

egy anya írta...

Mindkét szombaton 11 körül érnénk oda legkorábban. Nekünk a 30-a lenne jobb, mert az már húsvét után van.

Ditti írta...

Nagyon tetszik a blogod!
Mi is szívesen csatlakoznánk, mostanában csak a környékünkön kirándulgatunk. A kisebbikem csak 3 és fél éves, a Nagy épp ma lett 6!. Bírnák a tempót, vagy van rövidített útvonal?

a mesélő írta...

Nekünk mindkét dátum jó, de a 16.-a jobb lenne, szóval mennénk 4 gyerekkel!

Angela írta...

Úristen! Az már 6 család! De jóóó! Ditti, ne aggódj, mindent megoldunk. A túra idején valaki marad a picikkel, én meg elviszem a nagyocskákat a Kilátók útjára. Remélem, még többen leszünk. A napot majd belőjük aszerint, hogy kinek könnyebb alkalmazkodni.