2011. április 28., csütörtök

Fel! Támadunk!

Először is elnézést kérek tőletek, alaposan elcsendesedtem a napokban. Az a helyzet, hogy az életünk alaposan felfordult. Változások vannak minden szinten, és a húsvét is alaposan kiszívta a véremet. Az egyik változás, amit szeretnék mutatni nektek, az itt van és éppen a húsvéti haddelhaddal függ össze. Ezen az oldalon mostantól rendszeresen fognak írásaim megjelenni kissé más formában, stílusban és témákkal, mint amit itt megszoktatok tőlem. Akit érdekel, Jóanyu álnéven megtalálja ezeket a cikkeket nagyjából heti rendszerességgel. A másik változás még várat magára, az oldallal függ össze, és néhány napon belül talán sikerül megoldanunk- ezen dolgozom.
Közben persze tanulás is megy ezerrel és még egy rakás döbbenet a privát életemben.
Néhány napja őrületes lelkifurdalásom volt, hogy Jóanyu elakadt, pedig itt van a fejemben, de mostanra kigondoltam, hogy Jóanyu pihen és éppen úgy fog folytatódni, ahogy abbamaradt. Szombaton az "Együtt a banda" ponttal folytatjuk. Addig pedig cikkek más témákban.

2 hozzászólás. Szólj hozzá te is!:

Kisnyul / Andi írta...

Nekem tetszik az a stílusod is!

Azért egy kicsit megnyugodtam, hogy neked is kell egy kis szusz. Csodálom, hogy eddig bírtad ilyen lendülettel. :)

Angela írta...

Köszönöm. Az a helyzet, hogy a szezonunk indulóban és ez rengeteg plusz munkával jár,és a családban is szomorú változás történt, ami nagyobb feladatot ró rám. És Bobival kapcsolatban is változás állt be, amiről hamarosan írok is majd. Kicsit megrogytam a nehézségektől :-(